Vacatures - Rvv Coal

Vacatures

Als vereniging ben je altijd op zoek naar nieuwe mensen die willen en kunnen helpen. Ook bij COAL zijn de vrijwilligers niet voor het oprapen en roepen wij een ieder op die graag een steentje wil bijdragen om deze club vooruit te kunnen helpen. 


Open Vacatures:


Wedstrijdzaken Jeugd: 

Wij zijn als jeugdbestuur opzoek naar iemand die de wedstrijdzaken zou willen oppakken. Dit betekent dat jij het gezicht van COAL in de bestuurskamer zal gaan zijn maar ook via de mail contacten moet leggen met andere clubs en ook met de KNVB. 

Jeugdleiders:
Voor meerdere teams zijn we opzoek naar leiders wie op de zaterdagen verantwoordelijk zullen zijn zich te melden bij de andere verenging en ook zorg dragen voor de spelerstas en natuurlijk waar nodig de trainer kunnen ondersteunen. 

Grensrechter COAL 1 en COAL 2:
Voor onze selectie teams bij de senioren zijn wij nog opzoek naar een grensrechter voor COAL 1 en COAL 2. Als grensrechter wordt je een belangrijk onderdeel van het selectieteam. Lijkt jou dit ook iets meld je dan aan. 

Barvrijwilligers:
Ook zoeken de mensen van de Barcommisie nog vrijwilligers om te helpen met de bardiensten. Dit is voornamelijk voor de dinsdag, donderdag en zondagen. 

Lijkt jou het leuk om iets te doen gaan doen maar staan jou kwaliteiten hier niet tusssen. Reageer dan natuurlijk ook. Mailen kan naar de voorzitter dhr.Arie Blok, arieblok7@outlook.com
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!